Timgren, Katja. 2020. Allt jag vet om kärlek. Stockholm: Gilla böcker

Timgren, Katja. 2020. Allt jag vet om kärlek. Stockholm: Gilla böcker

”Dom såg på varann och världen förintades.” (s. 4)

Axel stannar till och slår sig ner bredvid en ensam Petter i skolans trappa. De känner inte varandra. Kanske är det i det ögonblicket allt händer. Trevande söker de sig till varandra och deras liv förändras snabbt och totalt.

De går sista året i gymnasiet, studenten närmar sig, de umgås med sina vänner och alla planerar för tiden efter uppbrottet. Relationen till Petter får Axel att ompröva sitt liv och sitt tidigare så självklara vägval för framtiden. De starka känslorna för Petter rubbar hela hans tillvaro. De är tillsammans och i saknaden av varandra skickar de sms med magiska texter som får berättelsen om de två att skimra. Gradvis börjar Axel att möta den mörka förtvivlan och situation som Petter kämpar med i sitt liv.

En svindlande kärlekshistoria om kärlekens skörhet och styrka.

Romanen finns i vårt Bibliotek.

Rosmarie